woensdag 9 oktober 2013

EelKe Budva, (woens) dag 12: terugkeer

Aan groep 7A van de Nassauschool (Groningen) en andere geïnteresseerden:

Aan het EK schaken in Budva is een eind gekomen. Een prachtig Europees schaaktoernooi voor de jeugd in schitterende omgeving en omstandigheden. Maar nu zijn de helden vermoeid. We houden het daarom kort.

De winnaars van de Open14 groep. Number 1: Jorden from the Netherlands!

Gisteravond was er de prijsuitreiking in de grote speelzaal. Van elke groep worden de eerste 5 in het zonnetje gezet en krijgen een steeds groter wordende beker overhandigd. Hierboven heeft Jorden de immense bokaal net in ontvangst genomen. Plus: een laptop als prijs!

Om 3 uur 's nachts bij de receptie te wachten op de bus

Bij terugkomst op de hotelkamer is het inpakken geblazen. We moeten al om 3 uur 's nachts verzamelen bij de receptie voor de bus naar Podgorica. Sommigen gaan niet eens naar bed. Eelke en ik willen wel eerst nog slapen, anders gaan we het echt niet volhouden. Toch liggen we er niet vroeg in, slapen wil nog niet, onze hoofden zitten nog boordevol indrukken, van het hele toernooi en in het bijzonder de laatste speeldag. Gelukkig hoor ik de wekker om half 3 afgaan en zijn we op tijd. De terugreis is gelukkig zonder lange wachttijden en verloopt probleemloos.


Vanaf Schiphol nemen we de rechtstreekse trein naar Groningen. Home sweet home. Het waren 12 heerlijke dagen. Maar morgen zit Eelke gewoon weer bij jullie in de klas!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten